Bridgecursus:

In september starten nieuwe cursussen.  De data zijn bekend. Hebt u interesse om dit geweldig mooie spel te gaan spelen dan kunt u me bellen of mailen (0613105302 of mariannevduijnhoven@gmail.com).           

De beginnerscursussen zitten vol. Maar er zijn nog twee plaatsjes vrijgekomen bij de vervolglessen. Eén plaatsje op woensdagavond en één plaatsje op de woensdagmiddag. Als je interesse hebt weet je me te vinden.

Bridgen onder begeleiding (=Passageclub; onderdeel van CM-Bridge)
De passageclub is bedoeld voor de bridger die bijvoorbeeld net een cursus achter de rug heeft en die op een ontspannen manier hulp wil tijdens het bieden en of spelen. U kunt dus te allen tijde vragen stellen. U krijgt aanwijzingen bij het bieden en spelen om daarmee uw routine en speelplezier te vergroten. U kunt per paar inschrijven maar u kunt ook alleen inschrijven. We spelen iedere donderdagavond in de Kentering in Rosmalen. Carel (mijn man) en ik zijn iedere donderdag aanwezig om u te begeleiden. De passageclub is daarnaast ook uitstekend geschikt voor de thuis-bridgers, die wel meer willen leren en kunnen toepassen in het mooie kaartspel: BRIDGE !!  Zie ook https://www.nbbclubsites.nl/club/8069 
of mail: bridgebijcm@gmail.com