Bridgecursus:

In september 2024 starten weer nieuwe bridgecursussen. De data zijn bekend. Hebt u interesse om dit geweldig mooie spel te gaan spelen dan kunt u me bellen of mailen (0613105302 of mariannevduijnhoven@gmail.com).  Op donderdagochtend is nog plaats om mee te doen, de groep van dinsdagavond zit al vol. 

Ook is er een cursus voor degene die al een beginnerscursus hebben gehad. 

We behandelen hier deel twee van "Begin met Bridge".    Er zijn zelfs drie momenten om deze cursus te vologen: dinsdagmiddag, woensdagmiddag of woensdagavond. Op alle momenten is nog plaats.     


Bridgen onder begeleiding (=Passageclub; onderdeel van CM-Bridge)
De passageclub is bedoeld voor de bridger die bijvoorbeeld net een cursus achter de rug heeft en die op een ontspannen manier hulp wil tijdens het bieden en of spelen. U kunt dus te allen tijde vragen stellen. U krijgt aanwijzingen bij het bieden en spelen om daarmee uw routine en speelplezier te vergroten. U kunt per paar inschrijven maar u kunt ook alleen inschrijven. We spelen iedere donderdagavond in de Kentering in Rosmalen. Carel (mijn man) en ik zijn iedere donderdag aanwezig om u te begeleiden. De passageclub is daarnaast ook uitstekend geschikt voor de thuis-bridgers, die wel meer willen leren en kunnen toepassen in het mooie kaartspel: BRIDGE !!  Zie ook https://www.nbbclubsites.nl/club/8069 
of mail: bridgebijcm@gmail.com