Bridgecursus:


Met ingang van eind augustus 2022 start er weer een bridgecursus voor beginners. Er wordt op twee verschillende momenten lesgegeven, op dinsdagavond en op donderdagochtend. De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 12 personen. De inschrijving is geopend.

Verder start er op woensdagmiddag en woensdagavond een vervolgcursus. Deze cursus is vooral voor mensen die verder willen verdiepen in het mooie bridgespel.

Wil je meer info bel of mail me!


Bridgen onder begeleiding (=Passageclub; onderdeel van CM-Bridge)
De passageclub is bedoeld voor de bridger die bijvoorbeeld net een cursus achter de rug heeft en die op een ontspannen manier hulp wil tijdens het bieden en of spelen. U kunt dus te allen tijde vragen stellen. U krijgt aanwijzingen bij het bieden en spelen om daarmee uw routine en speelplezier te vergroten. U kunt per paar inschrijven maar u kunt ook alleen inschrijven. We spelen iedere donderdagavond in de Kentering in Rosmalen. Carel (mijn man) en ik zijn iedere donderdag aanwezig om u te begeleiden. De passageclub is daarnaast ook uitstekend geschikt voor de thuis-bridgers, die wel meer willen leren en kunnen toepassen in het mooie kaartspel: BRIDGE !!  Zie ook https://www.nbbclubsites.nl/club/8069 
of mail: bridgebijcm@gmail.com